måndag 8 augusti 2016

SOMMARKAKA

Bakade en päron-och palsternacks-kaka igår. Det är som en morotskaka men morötterna byts ut mot rivet päron och riven palsternacka.


Den blev mycket saftig och är godare en el två dagar efter att den är nybakt.
Dekorerade med jordgubbar. Passar att dekorera med ett körsbär eller en apelsinskiva (1/4).
Bytte ut apelsin i frostingen mot 1 tsk vaniljsocker.
Recept:

Palsternackskaka med apelsinfrosting | Recept ICA.se

www.ica.se › recept › palster...

Jag tog två små palsternackor och två päron och rev ner i kakan istället för bara palsternacka.



En specialeffekt på mitt foto av de lila dahliorna. Tur att jag fotat den lite. Nu har de blåst omkull och halva växten är borta.
Det blåser just nu så jag har fått ställa den i lite mer lä.
Man ser att det är mycket knoppar på den.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar